Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Muza |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | Miękka ze skrzydełka |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 160x210 mm |
EAN: | 9788328709645 |
ISBN: | 978-83-2870-964-5 |
Data: | 2018-05-14 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Mieszkańcy japońskiej wyspy Okinawa żyją dłużej niż ludzie gdziekolwiek na świecie. Rzadziej chorują, wolniej się starzeją i do późnej starości są aktywni. Ta książka pomoże zrozumieć zasady, którymi się oni kierują i pokaże, jak łatwo wprowadzić je w życie, sięgając po produkty odpowiedzialne za długowieczność dostępne u nas, których jednak zazwyczaj nie doceniamy albo nie potrafimy zastosować.
Dzięki licznym przepisom, które pozwalają ułożyć kompletny całodzienny jadłospis, bez trudu można stworzyć własny "program zdrowego stulatka".
Książka "Okinawafood. Co jeść, aby żyć dłużej w zdrowiu" - Laure Kie, Kathy Bonan - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Muza. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2018 r.