Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Astrum |
Rok wyd.: | 2000 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 150x200 mm |
EAN: | 9788372491268 |
ISBN: | 83-7249-126-7 |
Data: | 2008-11-20 |
Opis książki:
Czy wiesz że w ciągu roku przyjmujesz wraz z pożywieniem około 2 kilogramów chemikaliów Jak ustrzec się przed zatruciem najbardziej toksycznymi substancjami Czy istnieją środki uszlachetniające żywność niewpływające destrukcyjnie na organizm człowieka Wielu z nas w zasadzie nie zastanawia się nad tym co gdzie i jak je a to jeden z najgorszych błędów jakie można popełnić. Żyjemy niestety w erze syntetycznych trucizn które w niezauważalny sposób powoli niszczą nasze zdrowie Trzeba z tym walczyć. Jedynie pełna świadomość szkodliwości wielu substancji może pomóc nam zachować dobrą formę i niezłe samopoczucie do późnej starości. Dzięki tej niewielkiej książce Karen Vago poznasz najczęściej dodawane do żywności konserwanty i barwniki dowiesz się dlaczego pestycydy czy azotany powinno się wyeliminować z upraw rolniczych nauczysz się jak usunąć z organizmu metale ciężkie itd. Odtruwanie organizmu.
Książka "Odtruwanie organizmu" - Karen Vago - oprawa miękka - Wydawnictwo Astrum. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2000 r.