Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Rebis |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 232 s. |
Wymiar: | 180x220 mm |
EAN: | 9788375102659 |
ISBN: | 978-83-7510-265-9 |
Data: | 2006-02-07 |
Opis książki:
Najnowsza książka dietetyka, doktora Marka Bardadyna. Jeżeli próbując schudnąć ograniczasz jedzenie, to niedobór składników odżywczych już po kilku dniach gwałtownie spowalnia przemianę materii. W efekcie chudniesz mniej, niż jest to możliwe i szybciej tyjesz po zakończeniu diety. Jak uniknąć pułapki, która czeka na każdego, kto próbuje pozbyć się nadwagi lub otyłości? Doktor Marek Bardadyn, ekspert w dziedzinie odchudzania, twórca zdobywającej ogromną popularność diety strukturalnej zaprezentowanej w bestsellerach Kody młodości (D.W. REBIS 2006) i Odchudzanie weekendowe (D.W. REBIS 2007) przedstawia niezwykle skuteczną metodę szybkiego i zdrowego odchudzania bez efektu jo-jo, która polega na... jedzeniu!
Książka "Odchudzająca książka kucharska" - Marek Baradyn - oprawa miękka - Wydawnictwo Rebis. Książka posiada 232 stron i została wydana w 2008 r.