Tytuł książki:
Ocena jakości produktów spożywczych i wody. Ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne
Autor książki:
Maria Małecka, Bogdan Pachołek
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu |
Oprawa: | miękka |
EAN: | 9788388222856 |
ISBN: | 83-88222-85-6 |
ISSN: | 1427-1117 |
Data: | 2001-01-18 |
Cena wydawcy: 25.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Materiały Dydaktyczne nr 87
Książka "Ocena jakości produktów spożywczych i wody. Ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne" - Maria Małecka, Bogdan Pachołek - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu.