podręcznik:
Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2
autor:
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 280 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 978830214735752 |
ISBN: | 978-83-0214-735-7 |
Data: | 2014-08-21 |
68.41
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych, organizacji przyjęć.Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Podręcznik „Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 68.41 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.