pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 280 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 978830214735752
ISBN: 978-83-0214-735-7
Data: 2014-08-21
68.41 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych, organizacji przyjęć.

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Podręcznik „Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 68.41 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.