pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 304 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830214715952
ISBN: 978-83-0214-715-9
Data: 2014-06-04
68.41 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości, opracowywania karty menu oraz doradzania gościom w wyborze potraw i napojów, przyjmowania i rejestrowania zamówień gości, nakrywania stołu, dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów.

Podręcznik „Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 68.41 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.