pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2013
Oprawa: twarda
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 210x275 mm
EAN: 9788375445961
ISBN: 978-83-7544-596-1
Data: 2013-03-22
47.80 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis książki:

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach i to nie tylko przy flambirowaniu iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.

Książka "Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska" - Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 248 stron i została wydana w 2013 r. Cena 47.80 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.