Tytuł książki:
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor książki:
Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 248 s. |
Wymiar: | 210x275 mm |
EAN: | 9788375445961 |
ISBN: | 978-83-7544-596-1 |
Data: | 2013-03-22 |
47.80
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis książki:
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach i to nie tylko przy flambirowaniu iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.Książka "Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska" - Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 248 stron i została wydana w 2013 r. Cena 47.80 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.