podręcznik:
Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny
autor:
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 88 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788375442984 |
ISBN: | 978-83-7544-298-4 |
Data: | 2011-06-22 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
Podręcznik „Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.