podręcznik:
Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
autor:
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 194 s. |
Wymiar: | 189x250 mm |
EAN: | 9788375440041 |
ISBN: | 978-83-7544-004-1 |
Data: | 2009-02-11 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych - technik podawania potraw kuchni różnych narodów - serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych - planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych - systemów rozliczeń kelnerskich - elementów protokołu dyplomatycznego - rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy - organizacji baru i pracy barmana
Podręcznik „Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: REA.