pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2009
Oprawa: miękka
Ilość stron: 194 s.
Wymiar: 189x250 mm
EAN: 9788375440041
ISBN: 978-83-7544-004-1
Data: 2009-02-11
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych - technik podawania potraw kuchni różnych narodów - serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych - planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych - systemów rozliczeń kelnerskich - elementów protokołu dyplomatycznego - rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy - organizacji baru i pracy barmana

Podręcznik „Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: REA.