pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 76 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375442458
ISBN: 978-83-7544-245-8
Data: 2011-06-22
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji, zadań domowych i inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.

Podręcznik „Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.