pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 145x205 mm
EAN: 9788378390640
ISBN: 978-83-7839-064-0
Data: 2012-04-04
pozycja niedostępna

Opis książki:

Książka adresowana jest do wszystkich amatorów pieczeni i pasztetów.

Mamy nadzieję, że będą oni usatysfakcjonowani. Mogą wybierać spośród ponad 160 przepisów na pieczenie z różnych rodzajów mięsa, a pasztety proponujemy także z grzybów i warzyw.

Książka "Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety" - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2012 r.