pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Wyprzedaż na koniec roku
Tytuł książki:

Najlepsze przepisy kuchni włoskiej. Encyklopedia gotowania

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788378392118
ISBN: 978-83-7839-211-8
Data: 2012-06-21
Cena wydawcy: 10.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Kuchnia włoska zdumiewa swoim bogactwem i różnorodnością. Oferuje kilkaset rodzajów wymyślnie nazwanych klusek i makaronów, tuziny sosów wzbogacających ich smak, dania mięsne, z ryb, owoców morza, ryżu oraz zupy. Włosi osiągają niezrównane efekty smakowe, dodając do wielu potraw świeże zioła, oliwę z oliwek, pieczywo, pomidory, a także sery. To całe bogactwo smaków i rodzajów zamieściliśmy w jednej książce, proponując 160 potraw na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z kuchni włoskiej.

Książka "Najlepsze przepisy kuchni włoskiej. Encyklopedia gotowania" - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2012 r.