pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy

Autor książki:

Anna Englisz

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2021
Oprawa: twarda
Ilość stron: 272 s.
Wymiar: 165x230 mm
EAN: 9788381729048
ISBN: 978-83-8172-904-8
Data: 2021-11-05
49.20 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Masz insulinooporność i myślisz, że już nigdy nie będziesz jeść słodyczy? Zmagasz się z cukrzycą i nie wiesz, czy jeszcze kiedykolwiek spróbujesz swojego ulubionego deseru? A może po prostu unikasz cukru i rezygnujesz ze słodkich przyjemności? Ta książka udowadnia, że wcale nie musisz! Znajdziesz tu prawie 100 przepisów na wypieki i desery bez cukru i białej mąki: wspaniałe serniki, kruche tarty i aromatyczne ciasta z owocami, czekoladowe brownies, domowe batony, trufle i wiele innych, dzięki którym nauczysz się jeść zdrowo, lekko i pysznie. Spróbuj migdałowego ciasta ze śliwkami, wegańskiego sernika z truflami czy korzennych dyniowych babeczek. Zrób domową granolę, wegańskie jagodzianki, zawijany makowiec i przekonaj się, że życie bez cukru też może być pełne smaku! Każdy przepis ma podaną sumę wymienników, makroskładniki i kaloryczność, aby ułatwić wkomponowanie ich w codzienną dietę. Anna Englisz - dietetyczka i blogerka, żona cukrzyka. Uczy, jak jeść bez cukru, i udowadnia, że zdrowe odżywianie wcale nie oznacza rezygnowania z przyjemności.

Książka "Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy" - Anna Englisz - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2021 r. Cena 49.20 zł. Zapraszamy na zakupy!