Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wiedza i Życie |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 62 s. |
Wymiar: | 160x200 mm |
EAN: | 9788371844904 |
ISBN: | 83-7184-490-5 |
Data: | 2006-11-13 |
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, ricotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem seró.
Książka "Mozzarella Ricotta i Mascarpone" - Christina Kempe - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 62 stron i została wydana w 2006 r.