pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mozzarella Ricotta i Mascarpone

Autor książki:

Christina Kempe

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wiedza i Życie
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 62 s.
Wymiar: 160x200 mm
EAN: 9788371844904
ISBN: 83-7184-490-5
Data: 2006-11-13
Cena wydawcy: 15.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, ricotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem seró.

Książka "Mozzarella Ricotta i Mascarpone" - Christina Kempe - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 62 stron i została wydana w 2006 r.