Tytuł książki:
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 3
Autor książki:
Piotr Dominik

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Naukowe Sophia |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 284 s. |
Wymiar: | 240x170 mm |
EAN: | 9788366040069 |
ISBN: | 978-83-6604-006-9 |
Data: | 2021-04-20 |
Cena wydawcy: 66.92 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.3.
Książka "Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 3" - Piotr Dominik - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe Sophia. Książka posiada 284 stron i została wydana w 2018 r.