pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 3

Autor książki:

Piotr Dominik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Naukowe Sophia
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 284 s.
Wymiar: 240x170 mm
EAN: 9788366040069
ISBN: 978-83-6604-006-9
Data: 2021-04-20
Cena wydawcy: 66.92 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.3.

Książka "Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 3" - Piotr Dominik - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe Sophia. Książka posiada 284 stron i została wydana w 2018 r.