pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 1

Autor książki:

Piotr Dominik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Naukowe Sophia
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 98 s.
Wymiar: 240x170 mm
EAN: 9788366040045
ISBN: 978-83-6604-004-5
Data: 2021-04-20
Cena wydawcy: 33.97 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.1.

Książka "Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 1" - Piotr Dominik - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe Sophia. Książka posiada 98 stron i została wydana w 2018 r.