Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne |
Rok wyd.: | 1999 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 130x200 mm |
EAN: | 9788309017127 |
ISBN: | 83-0901-712-X |
Data: | 2008-11-19 |
Cena wydawcy: 10.55 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Każdy zna właściwości lecznicze miodu, bo przecież przeziębieni natychmiast sięgamy po herbatę z miodem. Ten sam miód dodany do potraw wzbogaca, a nawet zmienia ich smak i to nie tylko pierników, ale również innych wypieków, mięsa, ryb, warzyw, owoców i alkoholi. Można się o tym przekonać, przygotowując smakołyki według podanych w tej książce przepisów
Książka "Miód w kuchni" - Leszek Rum - oprawa miękka - Wydawnictwo Państwowe Rolnicze i Leśne. Książka posiada 144 stron i została wydana w 1999 r.