pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mikołajek i słodkie przekąski

Autor książki:

Alain Ducasse

Dane szczegółowe:
Wydawca: ZNAK
Rok wyd.: 2016
Oprawa: twarda
Ilość stron: 130 s.
Wymiar: 171x240 mm
EAN: 9788324039838
ISBN: 978-83-2403-983-8
Data: 2016-10-27
Cena wydawcy: 39.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę? Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!
Alain Ducasse, ur. 1956; francuski geniusz kulinarny, wielokrotny zdobywca gwiazdek Michelina, prowadzi restauracje na całym świecie, od Londynu po Tokio, a jedna z nich znajduje się na wieży Eiffla.

Książka "Mikołajek i słodkie przekąski" - Alain Ducasse - oprawa twarda - Wydawnictwo ZNAK. Książka posiada 130 stron i została wydana w 2016 r.