Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Pascal |
Rok wyd.: | 2023 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 288 s. |
Wymiar: | 163x235 mm |
EAN: | 9788383171777 |
ISBN: | 978-83-8317-177-7 |
Data: | 2023-11-10 |
Opis książki:
Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z... Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo! Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze! Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!
Książka "Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna" - Emiliano Castagna - oprawa twarda - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 288 stron i została wydana w 2023 r. Cena 51.39 zł. Zapraszamy na zakupy!