pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Autor książki:

Emiliano Castagna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Pascal
Rok wyd.: 2023
Oprawa: twarda
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 163x235 mm
EAN: 9788383171777
ISBN: 978-83-8317-177-7
Data: 2023-11-10
51.39 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z... Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo! Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze! Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!

Książka "Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna" - Emiliano Castagna - oprawa twarda - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 288 stron i została wydana w 2023 r. Cena 51.39 zł. Zapraszamy na zakupy!