pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięso z piekarnika i patelni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 176 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788379611508
ISBN: 978-83-7961-150-8
Data: 2015-09-18
pozycja niedostępna

Opis książki:

Najlepsze dania mięsne z piekarnika, patelni i gotowane.

Może niechętnie się do tego przyznajemy, ale prawdą jest, że jeśli chodzi o mięso, to większość z nas lubi je tak samo, jak nasz jaskiniowy przodek. Zresztą nic dziwnego, bo jest to produkt, który można przyrządzać na niezliczoną ilość sposobów. W zależności od użytych dodatków i metody przygotowania za każdym razem smakuje inaczej. Prawdę mówiąc, przygotowanie mięsnej potrawy, no może poza paroma najwykwintniejszymi, jest też trochę łatwiejsze niż niejednego dania wegetariańskiego. Tak więc nawet mało doświadczona pani domu z kawałka wieprzowiny, wołowiny czy drobiu jest w stanie przygotować przyzwoity obiad. Może to nie będzie arcydzieło, ale da się zjeść. Natomiast kucharz - artysta z kawałka mięsa wydobędzie prawdziwą poezję smaków. Spróbujmy stać się artystami, potraktujmy zawarte w tej książce wiadomości i przepisy jak niezbędne narzędzia i twórzmy wspaniałe kulinarne dzieła.

Książka "Mięso z piekarnika i patelni" - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2015 r.