Tytuł książki:
Mięso. Wielka księga zdrowia
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 208x270 mm |
EAN: | 9788377072998 |
ISBN: | 978-83-7707-299-8 |
Data: | 2019-04-24 |
Cena wydawcy: 39.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni.
Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.
Książka "Mięso. Wielka księga zdrowia" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2019 r.