Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Bauer-Weltbild Media (KDC) |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 145x215 mm |
EAN: | 9788374049344 |
ISBN: | 978-83-7404-934-4 |
Data: | 2008-12-01 |
Opis książki:
"Na co zwracać uwagę przy zakupie mielonego mięsa? Jakie dania można z niego przygotować oprócz kotleta? Jakie znamy rodzaje mięsa mielonego? Czym się różnią? Bogactwo różnorodnych przepisów! Będziesz mile zaskoczony, gdy zobaczysz, jak wiele potraw można wyczarować z mięsa mielonego. Okazuje się, że tradycyjne pulpety w sosie koperkowym – choć oczywiście pyszne – to jeszcze nie wszystko! Znajdziesz tu zarówno proste, jak i bardziej wystawne dania ze wszystkich kuchni świata! Warto sprawdzić, jakie pomysły na przyrządzenie popularnego u nas mięsa mają Włosi, a co proponuje kuchnia azjatycka."
Książka "Mięso mielone" - Elisabeth Bangert - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 144 stron i została wydana w 2008 r.