Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 150x215 mm |
EAN: | 9788370737627 |
ISBN: | 978-83-7073-762-7 |
Data: | 2009-04-28 |
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Książka "Mięso i inne przysmakiz ogniska" - Carsten Bothe - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2009 r.