Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 150x215 mm |
EAN: | 9788370737627 |
ISBN: | 978-83-7073-762-7 |
Data: | 2009-04-09 |
Opis książki:
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Przeczytaj i wypróbuj!
- Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
- Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
- Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
- Jak gotować i piec na ogniu
- 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!
Książka "Mięso i inne przysmaki z ogniska" - Carsten Bothe - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2009 r.