Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Petrus |
Rok wyd.: | 2024 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 250 s. |
EAN: | 9788377207642 |
ISBN: | 978-83-7720-764-2 |
Data: | 2024-03-22 |
32.24
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
×
Opis książki:
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Książka "Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa" - Andrzej Kozioł - oprawa miękka - Wydawnictwo Petrus. Książka posiada 250 stron i została wydana w 2024 r. Cena 32.24 zł. Zapraszamy na zakupy!