Tytuł książki:
Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 170x220 mm |
EAN: | 9788327404367 |
ISBN: | 978-83-274-0436-7 |
Data: | 2013-03-22 |
Cena wydawcy: 12.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Prezentujemy przepisy na kotlety pieczenie i rolady którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne np. majeranek tymianek czy rozmaryn jak i te rzadziej używane np. estragon szałwia czy mięta. Dowiesz się jak przyrządzić m.in. pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej schab parzony w ziołach cielęcinę w sosie estragonowym befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka. Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad a także wyszukane pomysły idealne na uroczyste spotkania.Książka "Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2013 r.