pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa pieczone smażone wędzone

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 135x212 mm
EAN: 9788377070338
ISBN: 978-83-7707-033-8
Data: 2010-12-08
pozycja niedostępna

Opis książki:

Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny.
Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.
Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski - wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Wśród prezentowanych w publikacji receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień - np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe - jak i na uroczystą okazję - np. de volaille a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.

Książka "Mięsa pieczone smażone wędzone" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2010 r.