Mięsa pieczone smażone wędzone
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 135x212 mm |
EAN: | 9788377070338 |
ISBN: | 978-83-7707-033-8 |
Data: | 2010-12-08 |
Opis książki:
Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny.
Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.
Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski - wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Wśród prezentowanych w publikacji receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień - np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe - jak i na uroczystą okazję - np. de volaille a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.
Książka "Mięsa pieczone smażone wędzone" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2010 r.