Tytuł książki:
Mięsa pieczone i smażone
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 170x215 mm |
EAN: | 9788377070895 |
ISBN: | 978-83-7707-089-5 |
Data: | 2011-12-19 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Proponujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny.Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Książka "Mięsa pieczone i smażone" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2011 r.