pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa pieczone i smażone

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 170x215 mm
EAN: 9788377070895
ISBN: 978-83-7707-089-5
Data: 2011-12-19
pozycja niedostępna

Opis książki:

Proponujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny.

Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym.

Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.

Książka "Mięsa pieczone i smażone" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2011 r.