Tytuł książki:
Mięsa od A do Z
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Arti |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 184 s. |
Wymiar: | 220x300 mm |
EAN: | 9788377404348 |
ISBN: | 978-83-7740-434-8 |
Data: | 2015-07-15 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W Mięsach od A do Z zebraliśmy przepisy na potrawy z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet mniej popularnych Dziczyzny, królika, jagnięciny i baraniny. Ponadto proponujemy ciekawy zestaw receptur na wędliny, pasztety i galarety.
Książka "Mięsa od A do Z" - oprawa twarda - Wydawnictwo Arti. Książka posiada 184 stron i została wydana w 2015 r.