pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mięsa najlepsze potrawy i marynaty

Autor książki:

Anneka Manning

Dane szczegółowe:
Wydawca: Świat Książki
Rok wyd.: 2012
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 190x240 mm
EAN: 9788327300812
ISBN: 978-83-2730-081-2
Data: 2012-11-20
pozycja niedostępna

Opis książki:

Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.

Książka "Mięsa najlepsze potrawy i marynaty" - Anneka Manning - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2012 r.