Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | Miękka ze skrzydełka |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 190x240 mm |
EAN: | 9788327300812 |
ISBN: | 978-83-2730-081-2 |
Data: | 2012-11-20 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
Książka "Mięsa najlepsze potrawy i marynaty" - Anneka Manning - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2012 r.