Tytuł książki:
Mięsa na zimno
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 170x220 mm |
EAN: | 9788377071069 |
ISBN: | 978-83-7707-106-9 |
Data: | 2012-02-07 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny - mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.
Proponujemy specjały tańsze i droższe - dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
Książka "Mięsa na zimno" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2012 r.