Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 190 s. |
Wymiar: | 190x240 mm |
EAN: | 9788380312371 |
ISBN: | 978-83-8031-237-1 |
Data: | 2015-10-08 |
Cena wydawcy: 24.18 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
Książka "Mięsa. Seria: Klasa mistrzów" - Anneka Manning - oprawa miękka - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 190 stron i została wydana w 2015 r.