Tytuł książki:
Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 304 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788377070840 |
ISBN: | 978-83-7707-084-0 |
Data: | 2011-11-02 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.
Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone.
Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane - np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka.
Ponadto podajemy przepisy na wędliny - kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron - które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Książka "Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów" - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2011 r.