Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 160x240 mm |
EAN: | 9788373116047 |
ISBN: | 83-7311-604-4 |
Data: | 2006-11-13 |
Cena wydawcy: 38.61 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Wyrafinowane przepisy mistrza patelni. kolejna część pięciotomowej serii Sekrety Mojej Kuchni odsłania tajemnice przyrządzania potraw z mięs, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza. Prezentuje dania kuchni całego świata, nie zapominając o naszych rodzimych przysmakach. Książka - wspaniały przewodnik po kuchniach innych narodów - sprawi, że nikogo nie będą przerażały takie nazwy, jak: brandade, moussakas, cassoulet i choucroute. Oprócz tych wielu wspaniałych przepisów publikacja zawiera canne rady dotyczące przyrządzania mięs i ryb i innych dań na ich bazie, np. pierogów.
Książka "Mięsa i ryby. Sekrety mojej kuchni" - Marek Łebkowski - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki.