Tytuł książki:
Mięsa duszone i gotowane. Sprawdzone przepisy
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 170x220 mm |
EAN: | 9788327404336 |
ISBN: | 978-83-274-0433-6 |
Data: | 2013-03-22 |
Cena wydawcy: 12.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu wieprzowiny wołowiny cielęciny a nawet królika jagnięciny oraz dziczyzny. Dowiesz się jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami udka kurczaka z włoską kapustą krokiety cielęce ze szpinakiem szynkę duszoną w sosie koperkowym roladę wołową z kaszą. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.Książka "Mięsa duszone i gotowane. Sprawdzone przepisy" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2013 r.