Tytuł książki:
Mięsa duszone i gotowane
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 170x220 mm |
EAN: | 9788377070949 |
ISBN: | 978-83-7707-094-9 |
Data: | 2012-01-13 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny.Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Książka "Mięsa duszone i gotowane" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2012 r.