Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Purple Book |
Rok wyd.: | 2023 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 304 s. |
EAN: | 9788383104072 |
ISBN: | 978-83-8310-407-2 |
Data: | 2023-02-22 |
Opis książki:
Czy kiedykolwiek, zaglądając do swojej lodówki, zastanawialiście się, co zrobić z produktami, które pozostały wam po przygotowaniu posiłków? Resztkami, z których pozornie nic nie da się już zrobić? Czy chodząc po sklepach i obserwując coraz wyższe ceny, pomyśleliście: Przydałoby się wprowadzić jakieś oszczędności?.
Ta książka pomoże wam gotować smacznie, ale i tanio.
Poznajcie 120 przepisów, które pozwolą wam wprowadzić w życie zasadę zero waste: od rosołu, który może stać się źródłem posiłków na cały tydzień, po zrobiony domowym sposobem kremowy serek i masło; od wodzionki, czyli zupy z niczego, poprzez panczkraut, czyli śląską kapustę z ziemniakami, po jabłka pod kruszonką; od podkarpackich proziaków, czyli bułeczek z patelni, przez orientalną szakszukę, aż po nasze swojskie chrupiące placki ziemniaczane.
Przekonajcie się, że aby zachwycić nawet najbardziej wybrednych smakoszy, wcale nie trzeba wydać majątku.
Zacznijcie wraz ze mną gotować w trybie kryzysowym!
Książka "Menu kryzysowe" - Paweł Płaczek - oprawa miękka - Wydawnictwo Purple Book. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2023 r. Cena 55.53 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.