pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Menedżer gastronomii cz. 1-2. KOMPLET

Autor książki:

Jan M. Mołoniewicz

Dane szczegółowe:
Wydawca: MOJA Consulting
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 454 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788393944859
ISBN: 978-83-939448-5-9
Data: 2019-11-28
Cena wydawcy: 147.62 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem. Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że  przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny. W poradniku podano wiele przykładów - wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń. „Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora „Ciemna strona Gastronomii - jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników”, zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki. Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi. Jan Marek Mołoniewicz (MBA) - praktyk gastronomii oraz specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel firmy szkoleniowej, trener oraz autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych „Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii” w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Książka "Menedżer gastronomii cz. 1-2. KOMPLET" - Jan M. Mołoniewicz - oprawa miękka - Wydawnictwo MOJA Consulting. Książka posiada 454 stron i została wydana w 2017 r.