Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DRAGON |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 48 s. |
Wymiar: | 135x210 mm |
EAN: | 9788362976188 |
ISBN: | 978-83-6297-618-8 |
Data: | 2012-06-06 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga - wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób.Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
Książka "Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób" - Marta Szydłowska - oprawa miękka - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 48 stron i została wydana w 2012 r.