Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2020 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 200 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788302146954 |
ISBN: | 978-83-0214-695-4 |
Data: | 2023-07-14 |
66.51 Ostatni egzemplarz!
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis podręcznika:
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie: technik hotelarstwa.
Kwalifikacja: T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji.
Podręcznik „Marketing usług hotelarskich. Tom 1 Podręcznik. Kwalifikacja T.11” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 66.51 zł. Zapraszamy na zakupy!