Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Książka i Wiedza |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 184 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788305135153 |
ISBN: | 978-83-0513-515-3 |
Data: | 2006-01-28 |
Cena wydawcy: 20.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka przeznaczona jest dla tych, którzy dotychczas z makrobiotyką się nie zetknęli i chcą się dowiedzieć, czym jest naturalny, czyli makrobiotyczny sposób odżywiania. Autorka opiera przepisy wyłącznie na polskich produktach spożywczych. Wykazuje, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy tu przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób jarski.
Książka "Makrobiotyka w polskiej kuchni" - Stanisława Olko - oprawa miękka - Wydawnictwo Książka i Wiedza. Książka posiada 184 stron i została wydana w 2008 r.