pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Makrobiotyka w polskiej kuchni

Autor książki:

Stanisława Olko

Dane szczegółowe:
Wydawca: Książka i Wiedza
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 184 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788305135153
ISBN: 978-83-0513-515-3
Data: 2006-01-28
Cena wydawcy: 20.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka przeznaczona jest dla tych, którzy dotychczas z makrobiotyką się nie zetknęli i chcą się dowiedzieć, czym jest naturalny, czyli makrobiotyczny sposób odżywiania. Autorka opiera przepisy wyłącznie na polskich produktach spożywczych. Wykazuje, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy tu przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób jarski.

Książka "Makrobiotyka w polskiej kuchni" - Stanisława Olko - oprawa miękka - Wydawnictwo Książka i Wiedza. Książka posiada 184 stron i została wydana w 2008 r.