Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Książka i Wiedza |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 216 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788305136174 |
ISBN: | 978-83-0513-617-4 |
Data: | 2015-07-08 |
Cena wydawcy: 29.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Poradnik zdrowego żywienia. Autorka wykazuje w nim, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy w nim przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej.
Książka "Makrobiotyka w polskiej kuchni" - Stanisława Olko - oprawa miękka - Wydawnictwo Książka i Wiedza. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2015 r.