Tytuł książki:
Makarony, lasagne, raviolli i cannelloni
Autor książki:
Valery Drouet, Pierre-Louis Viel
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 140 s. |
Wymiar: | 195x250 mm |
EAN: | 9788328007116 |
ISBN: | 978-83-2800-711-6 |
Data: | 2014-04-04 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Odkryj ponad 50 przepisów na makarony, gotowe i domowe, lasagne, cannelloni, gnocchi, zapiekanki i ravioli? Znajdziesz tu wspaniałe przepisy zawierające proste instrukcje, jak krok po kroku zrobić samemu domowy makaron.Przygotuj obfite posiłki wykonane z troską o dobór naturalnych składników, idealne na spotkania z przyjaciółmi czy inne miłe chwile, na przykład: spaghetti ze smażoną wołowiną, rigatoni nadziewane serem owczym i oliwkami, lasagnię szafranową z owocami morza, penne z karczochami i boczkiem, fusili z parmezanem i truflami, tortelli z szynką i kremem orzechowym? a nawet ravioli z czekoladą!
Książka "Makarony, lasagne, raviolli i cannelloni" - Valery Drouet, Pierre-Louis Viel - oprawa twarda - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 140 stron i została wydana w 2012 r.