Makarony. 1, 2, 3 i gotowe
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Mak |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 80 s. |
Wymiar: | 210x280 mm |
EAN: | 9783939991106 |
ISBN: | 978-39-3999-110-6 |
Data: | 2006-01-22 |
Opis książki:
"1,2,3 i gotowe" - to seria dla tych, którzy cenią sobie czas, a przede wszystkim dobry smak. Czasami wystarczą tylko trzy kroki, żeby przyrządzić smaczne, proste danie - dla siebie, rodziny i zaproszonych gości. Łatwe i pyszne dania z makaronu mogą być stałym elementem naszego menu. Dzięki rozmaitym sosom i dodatkom za każdym razem wyczarujemy inną potrawę na nasz stół. Rigatoni z fasolą szparagową, spaghetti pepperoni, tagliatelle z cukinią, fusilli z szynką, lasagne z pieca, fettuccine z bazylią, gnocchi z estragonowym pesto, pappardelle z pesto z rukoli i chili, farfalloni z kremem łososiowym - w tej książce zostały zebrane najbardziej znane i lubiane przepisy na smaczne dania z makaronu na każdą okazję! Wypróbowane i sprawdzone przepisy gwarantują powodzenie w kuchni, a barwne zdjęcia pomogą je zrealizować. Zwykłe, ogólnie dostępne składniki, dokładne opisy kolejnych czynności oraz krótki czas przyrządzania sprawią, że potrawy z łatwością się udadzą. Wspaniale zdjęcia zachęcą każdego do dalszych kulinarnych występów.
Książka "Makarony. 1, 2, 3 i gotowe" - oprawa miękka - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 80 stron i została wydana w 2007 r.