Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 300 s. |
Wymiar: | 150x175 mm |
EAN: | 9788376260631 |
ISBN: | 978-83-7626-063-1 |
Data: | 2009-04-16 |
Cena wydawcy: 22.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Nie tylko dla wielbicieli kuchni włoskiej! Liczne informacje o makaronie - jego znaczenie we włoskiej kuchni, historia i związane z nią ciekawostki. Doskonałe rady, jak przygotować domowy makaron. Opis najpopularniejszych rodzajów makaronów. Wskazówki dotyczące gotowania, podawania, jedzenia i przechowywania makaronu. Klasyczne przepisy, regionalne specjalności, gatunki makaronu z całego świata.
Książka "Makaron. Leksykon" - Tobias Pehle, Birgit Andrich - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 300 stron i została wydana w 2009 r.