pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba

Autor książki:

Ken Forkish

Dane szczegółowe:
Wydawca: Buchmann
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 272 s.
Wymiar: 203x254 mm
EAN: 9788328012578
ISBN: 978-83-2801-257-8
Data: 2014-09-23
pozycja niedostępna

Opis książki:

Światowy bestseller! Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników - mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.

Książka "Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba" - Ken Forkish - oprawa twarda - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2014 r.