Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 272 s. |
Wymiar: | 203x254 mm |
EAN: | 9788328012578 |
ISBN: | 978-83-2801-257-8 |
Data: | 2014-09-23 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Światowy bestseller! Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników - mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.
Książka "Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba" - Ken Forkish - oprawa twarda - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2014 r.