Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Stowarzyszenie 40 000 Malarzy |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 368 s. |
Wymiar: | 115x165 mm |
EAN: | 9788365245014 |
ISBN: | 978-83-6524-501-4 |
Data: | 2015-11-23 |
Cena wydawcy: 39.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Lukier - spektakularne budynki, modne pracownie, głośni architekci. Mięso - architektura, z którą obcujemy na co dzień, tysiące budynków, placów i pomników, w polskich miastach i miasteczkach. Lukier przyciąga, dużo się o nim mówi i pisze, a jeszcze więcej fotografuje, ale to tylko wierzchnia warstwa. Co jest pod spodem? Jaki jest stan posiadania polskiej architektury niemal po ćwierć wieku po upadku komunizmu? Przed jakimi wyzwaniami stoimy? Co się udało, a co jest naszą porażką?? Wydanie II rozszerzone
Książka "Lukier i mięso" - Grzegorz Piątek, Jarosław Trybuś - oprawa miękka - Wydawnictwo Stowarzyszenie 40 000 Malarzy. Książka posiada 368 stron i została wydana w 2015 r.