Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | AQUARIUS |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 216 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788393573110 |
ISBN: | 978-83-935731-1-0 |
Data: | 2013-04-08 |
Cena wydawcy: 36.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Można dużo jeść i być niedożywionym. Można dużo jeść i nie być otyłym. Dlaczego zdrowo wyglądający ludzie często zapadają na różne infekcje Dlaczego rodzą się chore dzieci Takich pytań jest bardzo wiele a przyczyna jest tylko jedna - brak rzetelnej wiedzy o odżywianiu. Rezultaty wieloletnich badań instytutów żywieniowych wsparte przekazami Edgara Cayce dają nam wiedzę dzięki której żywność staje się dla nas lekiem i zapewnia zdrowie na długie lata życia.Książka "Leczenie żywnością. Poradnik" - Edgar Cayce - oprawa miękka - Wydawnictwo AQUARIUS. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2013 r.