Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Muza |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 216 s. |
Wymiar: | 200x200 mm |
EAN: | 9788374959889 |
ISBN: | 978-83-7495-988-9 |
Data: | 2011-08-24 |
Opis książki:
Tradycyjna kuchnia japońska opiera się na wodzie - wszystkie dania mogą zostać przygotowane bez kropli oleju Książka doskonale wprowadza w świat japońskiej kuchni i pozwala nauczyć się charakterystycznych dla niej technik przygotowywania potraw, dzięki czemu japońskie dania przygotowywane w domu mają szansę zachować charakter orientalnych dzieł sztuki. Oryginalne japońskie potrawy w przystępnej wersji Ponad 70 atrakcyjnie zilustrowanych przepisów na zdrowe dania o delikatnym smaku i pięknym wyglądzie Zestawy menu, ukazujące możliwości łączenia ze sobą dań - od prostego lunchu dla dwojga do uroczystego obiadu dla 8 osób Klarowne opisy japońskich produktów, wyposażenia kuchni i technik gotowania.
Książka "Łatwa kuchnia japońska" - Emi Kazuko - oprawa miękka - Wydawnictwo Muza. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2011 r.