Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parma Press |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x160 mm |
EAN: | 9788374191531 |
ISBN: | 978-83-7419-153-1 |
Data: | 2009-02-11 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zawarta w4rozdziałach opowieść ohistorii itradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa iróżnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo iwędliny domowe przetwory z owoców iwarzyw wspaniałe miody iniespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy iziemniaków. Do tego polska specjalność
Książka "La cocina polaca Kuchnia polska (wersja hiszp.)" - Izabella Byszewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Parma Press. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2009 r.